vrijeme-za-novi-pocetak

Vrijeme je za novi početak

Slika ranog jutra na Blejskom jezeru jako mi lijepo simbolizira novi početak. Svako jutro prilika je da počnemo iznova, da učinimo nešto što nismo radili nikada prije. Jasno nebo na slici podsjeća me na to da (ako sam istinski jasan, iskren i srdačan u svojim namjerama) tada imam obilnu potporu Svemira.

Na području osobnog rasta djelujem još od 2001. godine kada je izašla moja prva knjiga »Tamo gdje je volja, tamo je put«. Moja prva internetska stranica www.osebna-rast.com bila je postavljena baš s tom namjerom da se preko nje trguje sa spomenutom knjigom. S vremenom su se počeli dodavati novi sadržaji i počeo je izlaziti Besplatni e-mjesečnik Koraci do uspjeha.

Nakon više od 18 godina vrijeme je za promjenu.

Dugo vremena sam razmišljao i donio odluku koja nije bila laka. Moja hrvatska internetska stranica (e-novosti, blog zapisi, obrazovanja) bit će dostupna preko www.robert.com.hr.

E-novosti koje će se objavljivati na www.robert.com.hr simbolično sam nazvao Novi početak. Nadam se da će i tebe, ako se naravno na njih naručiš, opominjati da je uvijek vrijeme za novi početak, da okreneš novi list u životu i da počneš živjeti i djelovati sada. Previše se puta okrećemo svojoj prošlosti i bez obzira s kakvim smo se iskustvima sretali ili se još susrećemo, mi nismo naša prošlost.

Ključni trenutak za promjenu je SADA. I upravo to – učiniti promjenu je iznimno teško jer je mnogo lakše ostati u zoni ugodnosti i ne učiniti koraka naprijed.

Na novoj internetskoj stranici želim ponuditi one najaktualnije sadržaje i zato će svaki naručitelj na e-novosti dobiti različite uporabne tehnike da nađe hrabrost za novi početak.

Kao prvo dobit ćeš tri e-knjige. Prva je PORUKA ZLATNE RIBICE, druga je DIJAMANTNO ZRNJE, a treća je KAKO KREATIVNO TRAŽITI POSAO?. Istovremeno će svaki naručitelj dobiti i 4-tjedni e-tečaj KORAK NAPRIJED. Više o tome možeš pročitati ovdje.

Potrudit ću se da će sadržaji na blogu biti redovito ažurirani i da ćete biti naručitelji na e-novosti odmah obavješteni o novim objavam i ostalim aktualnim novostima.

Predlažem da me pratiš i preko Facebooka i Telegrama jer i tamo objavljujem zanimljive i inspirativne zapise.

Naravno, tvoja pitanja, misli, razmišljanja i ideje za poslovno surađivanje možeš poslati putem e-pošte.

Hvala što si pročitao ovaj zapis. Neka te prati obilje radosti, smjeha i zdravlja. Nadam se da ćemo u budućnosti sresti i u živo na nekom od mojih predavanja, seminara ili na radionici. 😊

Podjeli dalje ...

Pročitajte također...