uvjerenja-seksualna-energija

Uvjerenja i seksualna energija stvaraju čuda

U što vjerujemo na svom najdubljem (pod)svjesnom nivou? U što smo uvjereni, da je moguće? Kada si odgovaramo na gornja dva pitanja počinjemo postavljati temelje čuda u našim životima. Uvjerenja o nam i svijetu od rane mladosti stvaraju našu stvarnost. Na primjer: uvjerenje da ćemo završiti određeni fakultet,… uvjerenje da možemo u mjesec dana naći novo zaposlenje … uvjerenje da možemo javno nastupati i govoriti… uvjerenje, da …

Tada, kada je uvjerenje ojačano i sa seksualnom energijom, žene i muškarca, čini se da putujemo petom brzinom i stvaramo doslovce nemoguće stvari. O značenju stvaralačke seksualne energije pisao sam već u knjizi Dijamant života, a i u knjizi Promišljanjem do bogatstva Napoleon Hill govori o istom pristupu. V svjetskoj je povijesti za svakim uspješnim muškarcem ili ženom stajala osoba suprotnog spola. Možda ta osoba nije bila poznata široj javnosti jer je ta osoba bila ljubavnik ili ljubavnica poznate osobe.

Dok je Napoleona Bonapartea inspirirala njegova prva supruga Josephine, bio je nepobjediv i slavan zbog svojih pobjeda. Njegov zaton počeo je kada ga je njegova »zdrava pamet« ili sposobnost zaključivanja dovela do toga da je Josephine postavio na sporedni kolosijek. Porazi na bojištima i nakon toga zatvor Sv. Helena nisu više bili daleko. Slično je Primicova Julija probudila stvaralaštvo Franca Prešerna i dala mu povod da napiše brojne predivne i bezvremenske pjesme.

Ako se osvrnete unazad na svoj život, na svoje najveće uspjehe, pjesme, knjige … kada ste bili na vrhuncu stvaralaštva, skoro je sigurno da ćete naći usporednicu s vašim uspješnim ljubavnim i partnerskim vezama.  U vrijeme zaljubljenosti bili ste više inspirirani, više ste si dozvoljavali, vaša je vibracija bila potpuno drukčija – to su primjetili i ljudi oko vas – i sve je to utjecalo na vaš uspjeh u životu.

Kada se i sam osvrnem na svoj život i pogledam škole i fakultet koje sam završio, pjesme koje sam napisao ili projekte koje sam uspješno odradio, vidim da je uz sve moje najveće i najuspješnije trenutke postojala neka žena, koja je bila ili moja partnerica, prijateljica ili ljubavnica ali sam (kao i Prešeren) samo bio zaljubljen u nju.

Seksualni naboj između muškarca i žene izvor je energije i stvaralaštva. To nije moguće nijekati i to potvrđuje i povijest svih velikih muškaraca. Ne tvrdim, da je to jedini izvor uspjeha u životu. Jednostavno ne možemo proći pored te očite činjenice. Možemo biti sami – bez partnera, možemo svima okolo govoriti kako smo sretni, kako uživamo, ali svejedno – kada osjetimo energiju suprotnog spola u svom životu (iako nismo u vezi i samo smo nesretno zaljubljeni), tada naš nivo stvaralačke energije raste.

Spavanje zajedno i zagrljaji mnogo su više od zajedničkog grijanja. Poznajemo i nadosjetilnu spolnost između muškarca i žene, kod koje ne dolazi do penetracije, ali se svejedno uspostavi protok spolne energije. Praktično to izgleda tako da su muškarac i žena goli u međusobnom zagrljaju, njihovi spolni organi se dotiču jedan drugoga i »ljubavnici« su tom položaju nepokretno oko 30 do 40 minuta.

U knjizi Ekstaza spolne energije spominje se da je Mahatma Gandi spavao je s više mladih djevojaka – za vrijeme spolne apstinencije – da bi za dugih štrajkova glađu održavao svoju energiju. Po toj priči Gandhi bi spavao s jednom mladom djevicom ispred sebe i drugom iza. O tome možemo pročitati i u članku ovdje. (op. prev.: na slovenskom jeziku).

Bez obzira je li priča o Gandhiju istinita ili ne – činjenica je, da si tijela, kada su zajedno u krevetu, dijele ili »udružuju« životnu energiju. Dugim zagrljajem između partnera suglase se energije, koje teku među njima. Međusobna izmjena životnih energija muškarca i žene cilj je, kojeg si nesvjesno želi većina parova.

Kao što vidimo najveća su stvaralačka dijela u povijesti nastala iz ljubavi muškarca do žene i obratno – žene do muškarca. Stvaralačka spolna energija je, uz svu poplavu spolnosti u suvremenom društvu, još uvijek nijekana i jako podcijenjena. Ako ne vjerujete – pitajte ljude, koji su vam blizu – kada su bili najviše stvaralački i pjesničko, poslovno i umjetničko nadahnuti? Možda ćete njihovim odgovorom biti prijatno iznenađeni …

Podjeli dalje ...

Pročitajte također...