zivot-poseban

Tvoj je život poseban

“Kada umrem ići ću na posebno mjesto. Ali pobrinut ću se da će moj život biti poseban dok sam još ovdje.” – Payne Stewart, profesionalni igrač golfa

Svaki je život poseban na svoj način. Moj, tvoj … bilo čiji. Nikada nemoj dozvoliti da bi nešto ostavljao za sutra – kao: sutra će biti još (jedna) prilika. Zaživi u ovom trenutku, bez “ako”, “ali”, “kada”, “ne mogu”, “nisam dovoljno” … ti znaš, bez svih izgovora koji se prikradu u misli kada je potrebno nešto učiniti.

Nikada ne znaš koliko tih “posebnih trenutaka” još imaš – zato ih proživi potpuno. Budi 100 % u ovome što trenutno radiš. Pomnost je koja ti može pomoći da ne živiš u prošlosti ili u nekoj budućnosti negdje u nadi već u predivnoj sadašnjosti. Sve što moraš imati je sadašnji trenutak i to što u ovom trenutku radiš.

Dok čitaš ovaj moj zapis, budi potpuno prisutan. Ne razmišljaj o tome što sve moraš danas učiniti ili gdje moraš ići. Neka bude ovaj trenutak dok čitaš ovo stvarno SVE što u ovom trenutku radiš.

Neka svaki tvoj trenutak bude poseban, drukčiji, osjeti ga potpuno i uvjeren sam da ćeš uskoro primijetiti promjene u tvom životu. Razmišljat ćeš drukčije, osjećati ćeš drukčije i korak po korak događat će se suptilne promjene što će voditi toga da se jednog dana probudiš i kažeš: “Da, moj je život stvarno poseban!”

Podjeli dalje ...

Pročitajte također...