svijet-nije-ono-sto-mislimo-da-jeste

Svijet nije ono što mislimo da jeste

“Svijet nije ono što mislimo da jeste! Ne vjerujete? Već više desetljeća u svijetu postoji mogućnost uporabe besplatne energije koja za obične smrtnike jednostavno ne postoji. U prijašnjem stoljeću je Nikola Tesla izumio automobil koji je imao iznimne vozne kvalitete, ali samo jednu veliku pogrešku – potrošnja benzina bila je nula i to nije odgovaralo naftnome lobiju i tako su tehnologiju sakrili, ili drugim riječima – zadržali za sebe.

Uz ove riječi možda me smatrate malo ludim. Ali – sve je previše činjenica koje možemo naći na internetu i koje govore o tome kako je u svijetu otkrivenih mnogo novih tehnologija. „Tajne organizacije“ pod okriljem različitih svjetskih vlada uspješno manipuliraju ljudima i jednostavno im lažu u lice, prilagođavaju istine, sakrivaju činjenice i još mnogo toga.

Kada sam saznao informacije koje sam naveo u prijašnjoj alineji, i sam sam bio zgrožen, zaprepašten, ljut i ogorčen. Pitao sam se kako Bog može dozvoliti da se događa to što se događa. Neko vrijeme bio sam potpuno smeten, nisam znao u koji smjer se okrenuti, kako nastaviti put kojim sam kročio od tada kada sam diplomirao na univerzitetu. O ovakvim i sličnim temama pročitao sam već dosta literature, govorio s mnogim ljudima i posjetio brojne strane internetske stranice koje su govorile istinu kakvu veći dio ljudi ne poznaje.”

vec-das-vec-imas-3d-rgOvo gore čita se kao da sam napisao danas ali bilo je napisano prije petnaest godina u mojoj knjizi Više daješ, više imaš! U jednom od poglavlja je i zapis Svijet nije ono što mislimo da jeste (u uvodu je samo odlomak iz tog zapisa). Kada sam pisao tu knjigu, želio sam još više napisati na tu temu, ali iskreno rečeno, nisam se usudio jer bi me imali za “ludoga” ili “teoretika zavjere”.

U ova “korona vremena” polako se otkrivaju mnoge prikrivene i sakrivene istine i zasigurno će još mnogo “prljavštine” izroniti na površinu. A to će mnoge ljude koji vjeruju autoritetima, znanstvenicima, vladama, liječnicima i farmaceutima iznenaditi i doslovce “baciti ih na guzicu” i ostaviti ih otvorenih usta.

Došlo je vrijeme da sumnjamo u sve što smo naučili u osnovnoj školi, srednjoj školi, na fakultetu i ostalim zvaničnim obrazovnim ustanovama. O koroni, virusima i maskama sam u posljednje vrijeme dosta toga napisao u mome blogu i sve informacije koje navodim o tome, drukčije su od “zvaničnih medijskih trubača” koji šire samo paniku i strah.

Da li se usuđujemo sumnjati u sve naučeno i biti skeptici? Ako je naš odgovor DA, onda nam se mogu pojaviti i slijedeće misli:

 • Virusi nisu ono što mislimo da jesu.
 • Korona nije ono što mislimo da jeste.
 • Maske nisu ono što mislimo da jeste.
 • Karantena nije ono što mislimo da jeste.
 • Cjepiva nisu ono što mislimo da jesu.
 • Medicina nije ono što mislimo da jeste.
 • Farmacija nije ono što mislimo da jeste.
 • Lijekovi nisu ono što mislimo da jesu.
 • Zdravstvo nije ono što mislimo da jeste.
 • Znanost nije ono što mislimo da jeste.
 • Novac nije ono što mislimo da jeste.
 • Kripto valute nisu ono što mislimo da jesu.
 • Banke nisu ono što mislimo da jesu.
 • Vlada nije ono što mislimo da jeste.
 • Političari nisu ono što mislimo da jesu.
 • Političke stranke nisu ono što mislimo da jesu.
 • Mreža 5G nije ono što mislimo da jeste.
 • Ljudska povijest nije ono što mislimo da jeste.
 • Svemirski program nije ono što mislimo da jeste.
 • Starlinkovi nisu ono što mislimo da jesu.

I mogao bih nabrajati još i još. Svako neka sam napravi svoje zaključke, svako neka sam potraži svoje odgovore i neka svako sam promijeni svoje mišljenje.

Ja sam donio zaključak da će ovo biti moj posljednji zapis na temu aktualne “koronamanije” i da neću razbacivati vlastito vrijeme i energiju kako bih uspio uvjeriti “uvjerene”.

Svatko od nas mora sam preko određenih iskustava i tek tada može shvatiti i prihvatiti novu istinu i promijeniti svoj pogled na bilo kakvu situaciju.

Svijet u kojem živimo, zasnovan je tako da sve zajedno temelji na nekakvom “povjerenju” u određene institucije i znanost. Ako je netko dr. medicine, dr. znanosti ili čak Nobelovac, pretpostavljamo da ta osoba govori istinu, ali nije uvijek tako. Nikada nisam studirao medicinu, ali posljednjih nekoliko mjeseci jednostavno sam bio prisiljen da sam malo kopao za nekim znanjima. I što sam zaključio? Došao sam do sasvim jednostavne istine koju treba znati svaki student medicine i svaki pravi liječnik koji slijedi Hipokratovoj zakletvi.

O kakvoj se istini radi? Njemački liječnik dr. Robert Koch autor je četiri postulata koji se po njemu nazivaju Kochovi postulati. Oni govore o tome da ako želimo dokazati da se neki virus prenosi s jedne osobe do druge, potrebno ga je izolirati u skladu s četiri Kochova postulata. Ako to uspijemo napraviti, onda na taj način znanstveno dokažemo da se određeni virus može prenositi s jedne osobe na drugu.

I u čemu je problem? Koliko znam, do sada nijednom liječniku ili znanstveniku nije uspjelo po Kochovim postulatima dokazati da je neki virus uspješno izoliran. A uspješna izolacija virusa znači da je moguće da se virus s osobe A prenosi na osobu B. Nadam se da sam to napisao dovoljno jasno i razumljivo i po nekakvoj jednostavnoj seljačkoj logici.

Moje korona putovanje s ovim zapisom na blogu i završava. Još jednom naglašavam da svako sam istraži istinu izvan zvanične “znanstvene zajednice”. Ako nam ova zajednica prikriva pravu istinu o postanku čovjeka (više o tome piše Gregg Braden u knjizi s naslovom Između znanosti i duhovnosti), onda se ne možemo čuditi da su skrivene, zataškane i iskrivljene mnoge druge “široko prihvaćene znanstvene istine”, čak i one s područja virusa.

Podjeli dalje ...

Pročitajte također...