aktivacija-radost-zdravlje-sreca

Kako se aktiviramo za obilje, sreću i zdravlje?

Pozitivne misli, poticajan govor, uporaba afirmacija, kreativna vizualizacija, pisanje ciljeva, ploča ciljeva odnosno na engleskom visionboard … sve su to različiti načini kako se možemo vibracijsko uzdignuti i doći do stvari koje želimo.

Ljudi smo različiti, svaki od nas je unikat – netko uspješno koristi jednu tehniku, a kod drugog je uspješniji neki drukčiji pristup. Ako ste našli tehniku koja kod vas djeluje i omogućava vam manifestaciju vaših želja, tada se toga držite. Ne mijenjajte tehnike, ne tražite druge jer ste već našli ono što vam treba, što vam odgovara i prije svega – DJELUJE.

Zato lijepo kažu da se pobjedničkog konja ili pobjedničke ekipe ne mijenja i isto važi i za tehniku manifestacije. Držite se načina koji vam donosi rezultate i nemojte na brzinu tražiti bolje i učinkovitije pristupe. Kroz praksu možete razviti i svoje načine koji će vam odlično služiti.

Za uspješnu manifestaciju potrebno je, da smo što duže vibracijsko usklađeni sa stvarima koje želimo. Pri tome nije važno govorimo li o materijalnim stvarima ili o duhovnim kvalitetama. Biti vibracijsko usklađen znači da smo povezani sami sa sobom, da smo mirni, puni ljubavi… i naravno, da smo svjesni da su željene stvari 100 % na putu prema nama.

Nedavno sam pročitao e-knjigu koju je napisao Pete Bissonette i ima naslov Ignition ili na hrvatskom Paljenje. Pete u toj knjizi opisuje jednostavan način, kako možemo uz pomoć svoga auta brže ostvariti svoje želje i biti duže vibracijsko usklađeni sa željenim stvarima.

Primjer je slijedeći: kada sjednemo u auto i palimo ga, govorimo si glasno ili u mislima:

  • svoj izbor (Ja biram obilje. Ja biram ljubav. Ja biram zdravlje.);
  • svoje ciljeve (Meditiram bar četiri puta tjedno.);
  • kvalitetu, koju želimo u životu (ljubav, zdravlje, mir, obilje, sreću, radost);
  • afirmaciju (Ja živim u obilju. Ja sam ljubav. Ja sam zdravlje.);
  • zahvalnost (Zahvalan sam za zdravlje. Zahvalan sam za zdravlje.);
  • molitvu (hvala ti, Bože, za sve blagoslove koje imam i koje primam.).

Tako predlaže Pete, a sam razvio još nekoliko svojih pristupa: na primjer aktivaciju za obilje, zdravlje ili sreću. Kako to činiti? Jednostavno … kada palimo auto u mislima ili glasno govorimo: Ja aktiviram zdravlje, ja aktiviram obilje, ja aktiviram protok za novac. Najzanimljivije je to da s izrečenom aktivacijom nismo vezani na ishod i time dopuštamo da se uključi i Zakon paradoksne namjene.

OK, evo i nekoliko mojih zamisli. Malo su smiješne ali upravo zato što su razigrane, mogu donijeti bolje rezultate. Što radite, kada točite gorivo benzinskoj crpki? Zašto ne biste tada, dok točite gorivo u auto, zamišljali da svoj život punite ljubavlju, obiljem, radošću, zdravljem, srećom … Zanimljiv osjećaj, zar ne?

Za zaključak današnjeg članka još jedna ideja! Ja često kupujem gorivo kod OMV-ja. Kad sam prošli put došao na OMV, porodila mi je zamisao što znači njihova kratica. Kad dođem na OMV imam u mislima O kao obilje, M kao mir i V kao veselje.

Ovu zamisao možete sami razvijati dalje. Možete na primjer „aktivirati“ dok otključavate auto, palite svijetla (u autu ili kući) ili računalo… Mogućnosti i načina ima mnogo. Uz vaše aktivacije uživajte što više, smijte se i budite razigrani – naime, smijeh aktivira krunsku čakru.

Podjeli dalje ...

Pročitajte također...