mozag

Kako “otključamo” mozak?

Naš mozak je pod “udarom” različitih EMS (elektro-magnetsko sijevanje) što nam onemogućava spoj sa samim sa sobom, našom intuicijom, inspiracijom i kreativnošću, a istovremeno utječe na naše opće zdravlje i našu povezanost s izvorom.

Dr. Manfred Doepp otkrio je De-switch vježbe koje su jako slične moždanoj jogi. Uz pomoć tih jednostavnih vježbi “otključamo” mozak, naše se raspoloženje poboljša, poveća se kreativnost i bolje smo povezani s izvorom.

U prvom videu možete pogledati jednostavne vježbe, koje preporuča dr. Manfred Doepp i uzet će vam samo minutu vremena, a u drugom možete vidjeti kako EMS utječe na Heart Rate Variability (promjenljivost otkucaja srca).

De-switch vježbe sastavljene su iz:

  1. 20 sekundi masaže obrva (istovremeno s obje ruke masiramo obrve i to lijevom rukom desnu obrvu i s desnom lijevu).
  2. 20 sekundi masiramo uho (istovremeno s obje ruke masiramo uši i to lijevom rukom masiramo desno uho i desnom rukom lijevo).
  3. 20 sekundi istovremeno masiramo točke ispod nosa i na bradi (10 sekundi obje, nakon toga mijenjamo ruke i još 10 sekundi).

Kako možemo smanjiti EMS?

Što manje koristimo mobilni telefon i navečer ga isključimo. Ako ga preko dana nosimo negdje uz tijelo, obavezno koristimo zaštitu protiv EMS i ako je moguće, ne telefonirajmo više od 2 minute (u to vrijeme mikrovalovi već oštete 1.000 moždanih stanica). Umjesto razgovora radije koristimo SMS poruke.

U stanu ili kući DECT stacionarni daljinski telefon mijenjajmo za stari sa žicom i maknimo sve WI-FI uređaje. Prijenosno računalo neka bude uključeno preko kabla. U stan postavimo orgonske generatore.

Nekoliko zanimljivih i uporabnih informacija o EMS možete pročitati i ovdje.

Podjeli dalje ...

Pročitajte također...