dodirni-ju

Dodirni ju … kao još nitko

Dodir je jedan od jezika ljubavi. Često zapažam da je brojnim ženama glavni jezik ljubavi upravo dodir. Ali to iz takvih ili onakvih razloga ne dobiju u svojim partnerskih vezama. Iako imaju materijalnu sigurnost, one još uvijek čezne po zagrljaju, dodiru i blizini.

Neke žene kažu da se njihovi muškarci odmah nakon seksa okrenu na drugu stranu i zaspe. Tako žene nakon seksa ne primaju nikakvog dodira i ljubaznog pogleda već se čini da je za muškarca njihov seks samo njegovo “pražnjenje”.

Dragi muškarac … nešto moraš razumjeti. Ženska koža ima 10.000 osjetilnih receptora za dodire, a muškarac samo 3.000 i zato se žena tek uz tvoj nježni, osjećajni i ljupki dodir osjeća kao prava žena. Osjeća se sigurna, voljena i prihvaćena.

Kada je s tobom, želi osjetiti dodire, tvoje zagrljaje, milovanje kose i povezanost s tvojim tijelom. Ali … ti želiš samo seks (čitaj “pražnjenje”) i tako se izgubi čaroban trenutak čulnosti između dva čovjeka.

Želiš biti drukčiji od ostalih muškaraca? Onda ju dotakni. Ali to neka ne bude običan dodir. Dotakni ju tako kako ju nije dotakao još nijedan muškarac prije tebe. Neka u tvom dodiru osjeti ljubav, neka u tvom zagrljaju osjeti sigurnost i u tvom poljupcu strast. I onda kada bude kraj vašeg ljubljenja, nemoj se okrenuti i zaspati već se svojim tijelom pribij uz njezino, ljubi ju, diraj ju, neka još uvijek osjeća da si uz nju.

U životu mnogo toga možemo kupiti, ali onaj pravi ljupki dodir, osjećajni poljubac i topli zagrljaj nisu na rasprodajama, ne možeš ih naći na tržnici ili u hipermarketu. To je jednostavno dio tebe, dio tvoje osobnosti, jedinstveni poklon koji možeš kao muškarac dati svojoj ženi.

I za kraj … dragi muškarac koji ovo čitaš: kada si posljednji put stvarno milo, osjetilno, nježno i strasno dotaknuo svoju ženu? Dozvoli si biti muškarac, dozvoli si osjećati i voljeti. Ne samo 50 % već 100 % svim srcem i dušom. Ono što ostaje vječno – to su dodiri, poljupci, zagrljaji, trenuci … sve što smo si lijepoga dijelili sa svojim partnerom ili partnericom. Zato nemoj štedjeti sa zagrljajima i dodirima već joj to pokloni cijelim svojim srcem i dušom.

Ljubav je … kada raširiš ruke u zagrljaj i dozvoliš si biti mio, čulan i suosjećajan. 🙂

Podjeli dalje ...

Pročitajte također...