carobnost-postoji

Čarobnost postoji

Nadahnuće za pjesme nalazim u različitim prilikama i tada je nužno potrebno da pjesmu što prije zapišem u nekoliko detalja, odmah kada se pojavi tok misli. Ako to ne učinim onda se dosta brzo dogodi da sve zaboravim i tako prilika za novu pjesmu, novu knjigu, novu poslovnu priliku, za novo rješenje problema ili bilo čega drugoga, jednostavno nestane.

Svemir voli brzinu, ali ljudi smo nažalost često previše »lijeni« da bi pokrenuli svoju »sjedalicu« u akciju odmah kada dobijemo određeno nadahnuće, ideju ili munjevitu misao. Što se tiče stvaralačkih ideja, mislmi da tu jako važi izreka: »Propuštena prilika ne vraća se više nikada.«

Za vrijeme praznika čitao sam knjigu »Budi svoj, promjeni svijet« autora dr. Daina Heera (Na internetu nema podataka o prijevodu knjige na hrvatski, ali organizirane su radionica i tečaj s istim naslovom spomenutog autora – napomena prevoditeljice. Ako o tome nešto znate, javite mi, dragi čitatelji.). Sadržaj knjige opisat ću u jednom od slijedećih blog zapisa, a ovoga puta želim s tobom podijeliti pjesmu koja je spontano došla uz čitanje knjige.

Kada sam čitao knjigu došao sam do dvije rečenice: »Čarobnost postoji. I to si ti.« Inače, cijela knjiga sadrži mnogo različitih tehnika za osobnu rast, ali spomenute dvije rečenice neprestano su mi odzvanjale u glavi i u manje od pet minuta nastala je pjesma koju možeš pročitati u nastavku.

Ako i tebe bude spomenuta pjesma posebno inspirirala i ako ju želiš tiskati, dolje ispod pjesme nalazi se crveni gumb i s klikom na njega možeš prenijeti pjesmu kao .pdf dokument.

Uživaj u čitanju i znaj da čarobnost postoji. 😊

Robert Goreta: ČAROBNOST POSTOJI

Čarobnost postoji, i to si ti,
biće beskonaćnih mogućnosti,
dozvoli si slobodno letjeti,
u svojoj duši radosti zaživjeti,
s druge strane uma, preko svih granica,
gdje te vodi put srca.

Čarobnost postoji , i to si ti,
biće beskonaćnih mogućnosti,
neka tvoja duša raširi krila,
kroz tebe neka teće Sila,
vrijeme je da stvoriš nemoguće,
jer znaš da je za tebe sve moguće.

Čarobnost postoji, i to si ti,
biće beskonačnih mogućnosti,
dozvoli si slobodno letjeti,
u svojoj duši radost zaživjeti
s druge strane uma, preko svih granica,
gdje te vodi put srca.

Čarobnost postoji, i to si ti,
čarobnost postoji, i to si ti

Podjeli dalje ...

Pročitajte također...