korak-naprijed-naslovna-slika-rg

Osiguraj si svoju mjesečnu dozu inspiracije i motivacije!

Neki od posjetitelja internetske stranice već ste bili naručeni na moje e-novosti koje su izlazile od 2009. do kraja 2018. godine.

Nakon dobrih deset godina izlaženja spomenutih e-novosti, došlo je vrijeme za NOVI POČETAK. Kao naručitelj na moje nove e-novosti dobit ćeš na POKLON više različitih e-knjiga.

E-knjiga PORUKA ZLATNE RIBICE nadahnut će te da ćeš početi ostvarivati svoje snove kao i glavni junak kojeg ćeš upoznati u e-knjizi.

U e-knjigi DIJAMANTNO ZRNJE pronaći ćeš mnogo pozitivnih i inspirativnih misli, afirmacija i informacija o tome kako su snažne naše misli.

Ako aktivno tražiš posao ili si možda već zaposlen i razmišljaš o tome da potražiš novo i bolje radno mjesto, onda će ti na ovome putu sigurno pomoći e-knjiga KAKO KREATIVNO TRAŽITI POSAO? u kojoj ćeš naći puno korisnih savjeta.

Nedavno sam sastavio e-tečaj KORAK NAPRIJED koji traje 4 tjedna. E-tečaj odvija se tako da ćeš četiri tjedna zaredom primati e-poštansku poruku s vježbama. A na kraju četiri tjedna čeka te posebni bonus – spomenuti e-tečaj dobit ćeš i u obliku e-knjige u .pdf formatu koju možeš i tiskati.

Zanima li te što je sadržaj e-knjiga i što sve sadrži besplatni 4-tjedni e-tečaj? Postani naručitelj na e-novosti – upiši svoje podatke u donji obrazac.

VAŽNO! Nakon upisa e-naslova u obrazac, klikni na Prijavljujem se! i dobit ćeš e-poruku za potvrđivanje upisa u bazu.

Kada na blogu bude objavljen novi članak, obavijestit ćemo preko e-pošte. Postani i ti naručitelj i tako si osiguraj aktualno informiranje o novostima. Možda ćeš upravo ti u najnovijoj objavi naći informaciju koju već dugo tražiš i koja će te nadahnuti.

poruka-zlatne-ribice-3d-700
PORUKA ZLATNE RIBICE
kako-traziti-posao-3d-2019-700
KAKO KREATIVNO TRAŽITI POSAO?
dijamantno-zrnje-3d-2019-700
DIJAMANTNO ZRNJE
e-tecaj-korak-naprijed-3d-700
E-TEČAJ KORAK NAPRIJED

Budeš li objave na blogu pažljivo čitao i savjete prenio i u svoj život, sigurno će ti pomoći u tvom osobnom razvoju, u odnosima s partnerom i u tvom poslu s poslovnim partnerima.

S primjenom savjeta uštedit ćeš puno vremena i novaca, poboljšati samopoštovanje, komunikaciju, postat ćeš oduševljen životom i povećati radnu učinkovitost.

PRAVNA OBAVIJEST (više o tome pročitaj ovdje)

Svojom potvrdom prihvaćaš da ćeš redovito primati e-novosti s informacijama o našim proizvodima i uslugama, obavijesti o akcijama oglašavanja, zanimljive vijesti o našim aktivnostima i obavijesti o novim objavama na internetskoj stranici i blogu.

S prijavom na e-novosti prihvaćaš da analiziramo tvoje podatke o kupovnom i korisničkom ponašanju (na primjer: korištenje kupona, kupovine, čitanje članaka). Tu evidentiramo kada čitaš naše e-novosti i koje linkove u njima klikaš i na osnovu toga pretpostavljamo kakvi su tvoji osobni interesi.

Pravna podloga za to je tvoje prihvaćanje po slovu a prve alineje 6. članka SUVP.

Tvoji podaci se pohranjuju za vrijeme odnosa s tobom kao kupcem. Svoju prijavu na slanje e-novosti možeš bilo kada prekinuti i odjaviti se. Odjavu možeš učiniti klikom na link koji se nalazi u svakoj e-poruci ili tako da pošalješ poruku na robert@robert.com.hr.

KAKO DOĆI DO BESPLATNOG E-TEČAJA “KORAK NAPRIJED” I BONUSA – POKLONA?

Naručitelj možeš postati tako da svoje ime i e-naslov upišeš u obrazac desno i klikneš na Prijavljujem se!. Nakon potvrde tvog upisa dobit ćeš e-poruku s linkom odakle možeš e-knjige prenijeti na svoje računalo u vrijeme kada ćeš e-tečaj KORAK NAPRIJED dobivati slijedeća četiri tjedna na svoj e-naslov.

POZOR! U primjeru da ne dobiješ e-poruku za potvrđivanje upisa, postoji vjerojatnost da je ta poruka odlutala među promocije i nepoželjnu e-poštu i preporučamo da provjeriš i tamo. U primjeru da ni nije ni tamo, vjerojatno si pogrešno napisao svoj e- naslov. U tom primjeru molimo te da ga ponovo upišeš – pravilnog, naravno!